Palvelut

Palveluvalikoimiin tulossa laajennusta

Konsultaatio

Oletko harkinnut esteettisiä hoitoja, mutta olet vielä olet epävarma asiasta? Voit varata ilmaisen 30 minuutin konsultaatioajan, jossa käymme läpi sinua askarruttavia kysymyksiä. Konsultaatio ei velvoita varaamaan hoitoa. Suosittelen konsultaatiota ennen esteettisiä hoitoja, mikäli sinulla on perussairauksia.  

Huulten täyteainehoito

Huulten muotoilu ja/tai täyttö injektiolla.

Hoidon hintaan kuuluu voidepuudutus. 

Tuote: HYAcorp lips

Skinbooster

Injektiolla tehtävää ihon tehokosteutusta. Suosittelen hoitoa sarjahoitona, jotta saat näkyvät tuloksen. Sarjahoidossa teemme 3 hoitoa noin 3-4 viikon välein. Sen jälkeen riittää ylläpitävänä hoitona käsittely noin puolen vuoden välein. 

Hoidon hintaa kuuluu voidepuudutus. 

Tuote: Hyacorp Fine


Mesolankahoito

Mesolangoilla pystytään elvyttämään ja kiinteyttämään ihoa, tasoittamaan juonteita sekä kohtalaisesti kohottamaan ihoa. Hoidolla voidaan ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia tai hoitaa jo tapahtuneita muutoksia mm. kohottamalla alakasvojen laskeutuneita piirteitä.


BIJOU mesolangat valmistetaan polydioksanonista, jota on pitkään käytetty haavojen ompeluun lääketieteessä (ns. sulavat tikit).


Ensimmäiset tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen. Mesolankahoito stimuloi fibroplasteja ja aktivoi kollageenin muodostumista, joten hoitotulos on parhaimmillaan noin 2-3 kuukauden kuluttua hoidosta. Hoitotuloksen kesto on yksilöllistä, mutta yleensä kesto on noin 6-9 kuukautta.


Teen mesolankahoitoja alakasvoille (decolte, kaula, leuka, posket). Hoidon hintaan kuuluu voidepuudutus.

Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito ikääntymistä vastaan ja sopii kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään neulattomasti Hyaluron Penillä. Hoidolla voidaan mm. elvyttää ja uudistaa ihoa, parantaa ihon väriä sekä kosteuttaa tehokkaasti ihoa. 


Paras hoitotulos saadaan sarjahoitona, jolloin käsittely tehdään noin kolmen-neljän viikon välein 3 kertaa. Sen jälkeen riittää ylläpitävänä hoitona käsittely noin puolen vuoden välein.


Tuote: Hyalax revitalize skin 18mg/20mg 

Hyaluron Pen

Hyaluron Penillä pystytään tekemään kevyttä juonteiden tai huulten täyttöä neulattomasti. Hoito tehdään kynän mallisella laiteella, jonka jousi mahdollistaa täyteaineen menemisen ihoon.


Tuote: Hyalax light 23mg/ml ja Hyalax base 23mg/ml

Happokuorinta

Hoitovalikoimissa pinnallinen, keskisyvä ja syvä happokuorinta.


Happokuorinnoilla eli kemiallisilla kuorinnoilla voidaan tehokkaasti hoitaa mm. aknearpia, aknea, juonteita, pigmenttihäiriöitä ja ihon kuivuutta. 


Happokuorintoja suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona noin 3 viikon välein. Sarjahoitoalennuksena joka kolmas hoito -15%


Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja tuntua kuivalle. Ihosolukko kuoriutuu tavallisesti 2-4 päivän kuluttua hoidon jälkeen ja kestää muutamia päiviä. Syvien happokuorintojen jälkeen ihon kuoriutuminen voi olla voimakkaampaa ja kestää noin viikon ajan. Hoidon jälkeen aurinkoa tulee välttää ja käyttää aurinkosuojaa päivittäin. 


Tuote: MCCM medical cosmetics

Shellac lakkaus

Shellac-kestolakkauksella saat siistin lakkauksen jopa 3 viikoksi. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat ja siistimme kynnet. Hoito ei vahingoita omia kynsiä, koska hoidon aikana ei viilata omaa kynttä.


Huom! Shellac ajanvaraukset toistaiseksi puhelimitse tai sähköpostilla.


Lisätietoja esteettisistä hoidoista: 

- Esteet: alle 18 vuoden ikä, raskaus tai imetys, infektio, verta ohentava lääkitys (esim. Marevan),   aktiivinen herpes, hiv, hepatiitti, Roacutan lääkitys, keloidi taipumus.

- Kaksi viikkoa ennen toimenpiteitä tulee välttää tulehduskipulääkkeitä (Burana, Aspirin, Disperin), Omega-3 valmisteita sekä E-vitamiinia. 

- Hoitolaan saapuessa asiakas täyttää esitieto- ja suostumuslomakkeen turvallisuuden takaamiseksi, käymme läpi hoitosuunnitelmaa sekä saat suulliset sekä kirjalliset jälkihoito-ohjeet. 

- Suosittelen konsultaatiota ennen esteettisiä hoitoja, mikäli sinulla on perussairauksia.